Компактний, якісний та функціональний сухий душ – незамінний варіант для забезпечення гігієни там, де немає доступу до проточної води, а також немає можливості її нагріти. Окрім того, треба передбачити, або бак для води, або, наприклад, ванну, куди можна налити рідину. Все частіше клієнти приймають рішення купити туристичний душ, особливо, коли мова йде про його використання на відкритій місцевості, як у лісі, так і горах.

Купити одноразовий душ для подорожі: 5 основних причин

  1. Зручне та комфортне пакування, яке не займає багато місця у рюкзаку та майже нічого не важить, що особливо важливо, коли перевозите його в ручній поклажі в літаку, або відправляєтесь у подорож на тривалий час і кожний грам важливий і відчувається на спині.
  2. Не потребує багато води для повноцінного застосування. Так, достатньо всього від 50 мл води – і можна насолодитися гігієнічними процедурами. Уявімо ситуацію, що на маршруті немає водойми, і тому воду берете з собою, а відтак, знайти 50 мл не становить проблеми. Якщо є поруч струмок, річка, озеро – набирайте воду і насолоджуйтеся чистотою тіла.
  3. Можливість підігріти воду для того, щоб банні процедури були більш комфортними, зокрема, коли на вулиці прохолодно. Незначний потрібний об’єм з легкістю підігрієте у кухлі на вогнищі або у туристичному чайнику.
  4. Еstem губка дозволяє організовувати гігієнічні процедури як на відкритому просторі, так, і наприклад, у хатинці, наметі, бліндажі. Зручно, що можна поетапно мити тіло, наприклад, спочатку очистивши руки та тулуб, далі одягнувши чистий одяг, а потім так зробити з ногами. Безпечний склад миючої складової дозволяє використовувати для очищення інтимних місць. При цьому не залишається дискомфортне відчуття печіння, бруду.
  5. Приємна вартість, особливо, якщо мова йде про українського виробника. При цьому якість товару залишається на висоті. Відтак купити одноразовий душ вигідно як в одиничному, так і гуртовому замовленні.

Хто часто замовляє сухий душ для військових?

Окрім туристів, які беруть із собою пакети-саше у подорож, товар незмінний для захисників, які купують його власноруч, або отримують від волонтерів. Суттєвий плюс: в умовах обмеженої кількості води, відсутності подачі води через душ, чи можливість набрати її у ванній, вдається підтримувати потрібний гігієнічний режим, що дуже важливо і з позиції захисту від інфекційних та вірусних хвороб.

Одноразовий душ для всього тіла у подорожі – практичне рішення

Окрім того, що товар замовляють туристи, які підкорюють горні вершини, лісові стежки чи подорожують берегами озер та морів, його купують люди, що планують тривалий час їхати у поїзді чи автівкою, автобусом і протягом маршруту не будуть мати умов для того, щоб повноцінно прийняти душ. Плюс, що одноразові душі оптимально підходять для дорослих і дітей, тому, якщо планується подорож із дитиною, наприклад, у потязі, чи машині, і не планується ночівля в готелях, на кемпінгах, – то індивідуальний пакет-саше – саме те, що потрібно для повноцінної гігієни і захисту дитячої ніжної шкіри.

Туристичний душ купити – перевірене правильне рішення

Окрім компактного розміру упаковки, невеликої ваги та простоти застосування, треба виділи інші переваги товару:

  • гарно справляється із забрудненням на шкірі, виводячи піт, неприємні запахи;
  • не залишає поверховий слід, який не дозволяє шкірі нормально дихати;
  • не забиває пори та не створює дискомфортних відчуттів.

Саме тому гігієнічний пакет, що майже повністю готовий для використання, – незамінна річ для довготривалої, так і короткої подорожі, який допоможе позбутися бруду і комфортно себе відчувати без відвідування лазні, сауни, проточного душу.