На сьогодні пінна губка є доволі популярним засобом для проведення гігієнічних процедур в умовах, де немає ванни, стаціонарного проточного душу, або нагріти воду досить проблематично. Українські та іноземні бренди пропонують туристичний душ обрати та замовити, попередньо визначивши саме той засіб, який найкраще підходить саме для вас. Далі у статті поговоримо про те, на що звертають увагу покупці, обираючи засіб, та як вибрати товар, що максимально підійде вам.

Купити одноразовий душ з урахуванням вартості

В каталогах онлайн-крамниць та на полицях офлайн-магазинів представлена продукція із різною вартістю. На фінальний цінник впливають такі аспекти:

  • якість матеріалів;
  • хімічний склад;
  • розмір губки, рушника;
  • тип пакування;
  • популярність бренду;
  • країна походження.

Плюс, як правило, влаштовуються знижки і акції, особливо, коли мова йде про гуртове замовлення.

Обираємо одноразовий душ для всього тіла з урахуванням комплектації

Окрім варіантів, де є лише губка, пропитана спеціальним складом, часто в індивідуальний пакет фасується і рушник для того, щоб стерти піну з поверхні тіла. Якщо рушника немає, то можна застосувати додатково вологі серветки, проте це не зовсім зручно. Індивідуальний пакет легко відкрити, адже є спеціальний фрагмент, за який варто потягти, і він розкриється.

Обираємо душ військовий, враховуючи розмір губки

Як правило, товар представлений із губкою прямокутної форми, зручної для збиття піни у долонях, а також для витирання поверхні епідермісу. Традиційно, губка має прямокутну форму, із розміром довжини 15–20 см, а також 10-15 см ширини відповідно. Рушник може бути трішки більшим за розміром, оскільки він має гарно впитувати піну, залишаючи шкіру чистою, проте нормально зволоженою. Це важливо для подальшого формування повітрообміну та рН шкіри.

Одноразовий душ для всього тіла та різновиди упаковки

Упаковка може бути прозорою та непрозорою. Але при цьому досить зручно, коли пакет має спеціальну застібку, щоб швидко відкрити. Як правило, матеріал пакування не пропускає вологу, захищає спонж, рушник від контакту із зовнішньою вологою, іншими компонентами.

Обов’язково звертайте увагу на хімічний склад, зазначений на пакуванні. Плюс, на ньому також може бути вказано, чи є продукт сертифікований відповідними органами в Україні, країнах ЄС. Також можуть зазначатися вікові обмеження використання, хоча у професійних серій їх немає.

Якісна губка-душ і показник рН

Надзвичайно важливо, коли вказано, який рівень рН забезпечує засіб для гігієни. Чим він нижчий, тим товар оптимально підходить для делікатної, чутливої шкіри та може використовуватися для очищення інтимних місць. Норма для епідермісу – 5,5, проте, багато засобів мають показник 3,8 – 4,0, це особливо необхідно, якщо планується використовувати похідний засіб гігієни для догляду за дитиною, маломобільним пацієнтом.

Замовити вигідно душ туристичний в Україні з урахуванням відгуків

Якщо вперше купуєте товар для себе, або для того, щоб дізнатися, що про нього говорять люди, які купили, постійно чи час від часу користуються засобом. У коментарях зазначаються такі аспекти:

  • наскільки гарно справляється із брудом, запахом поту;
  • чи швидко утворюється піна, наскільки вона густа та одночасно ніжна;
  • чи залишається слід, аромат на тілі;
  • чи виникають подразнення, почервоніння.

Рекомендуємо обирати набір, у складі якого немає штучних інтенсивних ароматизаторів, барвників, оскільки вони можуть спровокувати забиття пор, відчуття, що на тілі щось залишається і воно повноцінно не вимите. Застосовуючи спонж із пропиткою, яка створює піну навіть при потраплянні невеликої кількості води, вдається додатково провести масаж тіла для активізації руху лімфи та крові.