Якісна одноразова пінна губка стала затребуваним, популярним та часом незамінним засобом для проведення гігієнічних процедур дорослих та дітей. Мова йде про умови, при яких немає доступу до проточної води, або кількість чистої рідини обмежена, так само, як і немає відповідних умов для сеансу гігієни:обладнана тепла душова кабінка;наявність лазні чи ванної, куди можна налити теплу воду;постійний доступ чистої води, умови для її нагрівання.

Аби губка душ дійсно приносила результат, треба знати поради та застосовувати їх на практиці використання. Про найпопулярніші з них поговоримо далі.

Застосовуємо душ туристичний: поради, як помитися із мінімальною кількістю води

З відкритого фасування виймається губка та опускається у посуд із 50 мл теплої води. Також можна зверху полити чистою рідиною просочену дерматологічним гелем мочалку, наприклад з металевої чашки, що підігріта на вогні, багатті.

Потім активно масажуєте товар і на ньому з'являється збита густа, але при цьому ніжна піна. Протираємо тіло і витираємо піну тканинним або паперовим рушником. Плюс, що не залишається липкості, неприємних жирних слідів та дискомфортного відчуття, що тіло брудне. У підсумку, епідерміс чистий, з легким ароматом свіжості.

Додамо важливі поради під час використання.

  1. Для того, щоб максимально зберегти ніжний делікатний аромат засобу, пакет-саше розкривається безпосередньо перед використанням продукції. Для комфорту відкриття на упаковці є спеціальні елементи, потягнувши за які, зручно швидко відкрити пакування. Якщо на локації доволі прохолодно, варто передбачити тепле місце – біля багаття, в бліндажі, у наметі, і знімати одяг поступово: тобто зняли, наприклад, верхню частину, використали губку, витерлися, і вдяглися у чистий одяг. І так робимо із нижньою частиною.
  2. Обов’язково використовуємо рушник у комплекті, аби зняти піну. Варто застосовувати саме фірмовий рушник, оскільки вологі серветки можуть спровокувати сухість, а також порушення повітрообміну, який забезпечує формування нормальної мікрофлори шкіри. Зверніть увагу: вологі серветки не так активно справляються з різними видами бруду, тому одноразовий душ – найкраще рішення, аби очистити шкіру від бруду, поту, позбавити неприємного запаху.
  3. За потреби невеликий об’єм рідини підігріваємо, або в чашці, або чайнику, а далі виливаємо на губку, або ж її занурюємо у посудину з рідиною. Одразу готову піну, яка з’являється при масажних рухах спонжа, наносимо на верхній шар епідермісу і миємося.
  4. Фінальний етап – витирання рушником, переодягання у чистий одяг. Завдяки тому, що можна використовувати засіб поетапно на тілі, навіть, коли навкруги холодно, не змерзнете, і не буде різкого контрасту між температурою тіла і навколишнім повітрям.

Замовляємо одноразовий душ для всього тіла

Плюс, що під час гігієнічних процедур людина сама обирає час, якого достатньо для того, щоб тіло стало чистим. Говорячи про інші додаткові переваги засобу, варто назвати масажний ефект. Це важливо з таких позицій:

  • зняття напруження від тривалого носіння рюкзаку, подолання великої дистанції;
  • активізація руху крові та лімфи, що особливо важливо, якщо людина, яка миється, маломобільна.

Спеціальна упаковка надійно зберігає рушник і власне спонж, який має мильну пропитку, склад якої відповідає стандартам та нормам, що висуваються до такого виду продукції. Дерматологічна складова дозволяє очищувати епідерміс від бруду, при цьому не створюючи зовнішню плівку, яка шкодить природному повітрообміну, негативно відображається на показниках рН шкіри, провокує зуд, стягування, відчуття неповного очищення.

Як закінчили гігієнічні процедури, військовий душ пакується у власну упаковку і потім просто викидається у смітник. Стратегічно правильно замовляти одразу декілька штук, аби вистачило на повноцінну гігієну навіть за умов обмеженої кількості води та відсутності побутових умов для гігієни. Суттєвий плюс, що після використання шкіра чиста, зволожена та, навіть, захищена за рахунок дезінфікуючих (але не таких, що провокують сухість) засобів у складі.