Сьогодні купити сухий душ є незамінним рішенням придбання засобу, який навіть у складних умовах дозволяє забезпечити зручність, комфорт та прийняти гігієнічні процедури в умовах, де це зробити дуже важко, або майже неможливо. Окрім військових, туристів, мандрівників, які планують декілька днів провести в дорозі, або батьків, хто їде у подорож із дітьми і хочуть передбачити умови забезпечення гігієни навіть там, де немає душу, ванни чи лазні.

Душ військовий і як він працює?

Основне завдання засобу – забезпечення очищення тіла, у тому числі, у інтимних місцях, при цьому не залишається непомітної плівки, відчуття забитих пор. У підсумку, це дозволяє відчувати свіжість, легкість, а шкірі тримати потрібний рівень рН та баланс мікрофлори. Далі розглянемо, як діє туристичний душ та чому його варто придбати.

Принцип дії простий. В індивідуальній упаковці є губка, яка пропитана спеціальним розчином. У його складі такі компоненти:

  • лаурилсульфат, що відповідає за утворення густої піни;
  • метилізотіазолінон додатково зволожує та делікатно очищує;
  • динатрій кокоамфодіацетат дезінфікує, що важливо в умовах, коли немає можливості регулярно приймати ванну чи класичний проточний душ;
  • лимонна кислота для забезпечення свіжості та делікатного догляду за епідермісом;

Відкривши упаковку, виймаєте губку та наливаєте на неї 25 мл теплової води. Також можна занурити губку у посуд і таким чином намочити її. Далі у долонях збиваємо у густу піну і починаємо гігієнічний сеанс. Зручно, особливо, коли холодно чи не зручно проводити процедури, спочатку зняти одяг, наприклад з ніг і там помити тіло, потім одягнути свіжий одяг на чисте тіло і повторити процедуру на тулубі, руках.

Важливо, що хімічний склад абсолютно безпечний для шкіри, тому використовувати одноразову мочалку можна навіть тим, у кого суха, або чутлива шкіра, або на ній є подряпини, інші пошкодження. Не зіштовхнетеся з тим, що після процедури з’являться почервоніння, або зони, що викликають дискомфорт.

Купити одноразовий душ – гарна ідея, перевірена часом та екстремальними умовами

Навіть незначна кількість води одразу запускає роботу хімічного складу пропитки спонжу. При цьому піна досить густа, ніжна і може видалити різні види забруднення, особливо піт та неприємний запах, який він провокує.

Наступний етап – очищення піни з поверхні шкіри завдяки спеціальному рушнику. Рушник Еstem виготовлено із спанлейсу – сучасного, міцного, досить приємного на дотик матеріалу, що характеризується такими аспектами:

  • гарно впитує піну;
  • не залишає на поверхні шкіри відчуття плівки;
  • не розривається в руках;
  • делікатно та швидко впитує вологу, тому тіло одразу відчуває чистоту та свіжість.

Рушник настільки приємний та ніжний, що навіть витерши шкіру малюка, не побачите слідів запалення, почервоніння, лущення.

Фібротканина дуже швидко впитує вологу, але при цьому дозволяє утримувати її всередині епідермісу.

Після проведення гігієнічних процедур шкіра не лише чиста, але і захищена спеціальними дезінфікуючими засобами. Це важливо, як під час тривалої подорожі поїздом, автівкою, або в бліндажах, окопах, під час мандрівки лісом, горами, де немає великої кількості води та інших умов забезпечення гігієни.

Душ польовий та його переваги

  1. Мінімальна кількість води для використання, при цьому створення гарного очищуючого ефекту.
  2. Можливість використання для догляду за усіма частинами тіла.
  3. Індивідуальна упаковка, що передбачає персональне використання.
  4. Одночасне очищення, дезінфекція, висихання та зберігання у середині шкіри потрібної кількості вологи.
  5. Можуть використовуватися для догляду за хворими, які лежать у ліжку і досить проблемно їх підняти для прийняття ванни чи душу.