Якісна, дерматологічно перевірена пінна губка – незаміний, практичний та надійний засіб, аби забезпечити якісну гігієну, особливо у тих умовах, де немає таких благ цивілізації:

  • проточна вода;
  • душова лейка чи ванна, щоб набрати воду;
  • умови для нагрівання.

Окрім того, одноразові душі практично і ефективно показали себе в умовах, коли треба регулярно та максимально якісно забезпечувати гігієну у пацієнтів, які маломобільні, або зовсім не можуть піднятися з ліжка. В огляді розкажемо, які варіанти існують та на що варто звертати увагу, аби придбати якісний товар.

Перевірені одноразові душі купити із урахуванням ключових запитів

Перш за все, звертайте увагу на те, хто є виробником. Сьогодні українські бренди змогли налагодити потужне виробництво, тому пропонують якісний та перевірений товар. При цьому варто наперед дізнатися про такі особливості:

  • наявність сертифікату від українських та міжнародних контролюючих органів, які підтверджують, що продукція якісна та безпечна;
  • чи є обмеження у використанні, наприклад, тільки для дорослих, або для певних ділянок шкіри.

Як правило, професійні серії використовуються для гігієнічних процедур дорослих та дітей, є безпечними, гарно виводять забруднення, неприємний запах, а окрім того, не залишають масткого сліду на поверхні епідермісу, що порушує мікрофлору.

Обираємо душ польовий: які фактори є показовими

  1. Розмір активного спонжу. Як правило, це прямокутник із сторонами 15 (20) см та 10 (15) см. Такого розміру цілковито достатньо, аби комфортно привести тіло в порядок та зручно митися, навіть, у нетипових умовах.
  2. Комплектація: лише губка, або і фірмовий рушник із м’якої тканини, який гарно відводить піну, додатково створює ефект лімфодренажного масажу. Традиційно, він трішки більший за розміром, ніж губка, аби можна було комфортно витерти тіло.
  3. Склад миючого засобу пропитки. Як правило, одноразова губка виготовлена із текстильних волокон із домішками натурального спонжу рослинного походження, який швидко та активно бореться із забрудненнями на зовнішньому боці епідермісу. Окрім того, зверніть увагу на хімічний склад пропитки. Так, пропіленгліколь дозволяє утримувати вологу, динатрій кокоамфодіацетат відповідає за появу густої та активної піни, лаурил сульфат ефективно, але, досить делікатно, бореться із забрудненнями, метилізотіазолінон дозволяє дезиінфікувати шкіру, забезпечуючи додатковий захист від вірусів. Лимонна кислота у складі додає відчуття свіжості.

Можна також душ одноразовий купити для різних умов. Так, популярне рішення для забезпечення гігієни захисників на фронті, а також для туристів, які відправляються у тривалі мандрівки машиною, поїздом, літаком, або будуть подорожувати горами, лісами, узбережжям та не планують зупинятися у готелях, на кемпінгах. Незмінна річ для гігієни хворого, який постійно лежить в ліжку, і активний склад пропитки губки має забезпечувати не лише очищення, але і захист травмованих та досить делікатний догляд за проблемними ділянками, наприклад, де можуть з’явитися пролежні, некрози чи запалення.

Звертайте увагу, що пакування може бути частково прозорим, або з нанесеним принтом.

Що душ сухий може ще?

Деякі різновиди засобу мають нормальний, або, навіть, низький рівень рН, тому застосовувати його можна навіть для очищення інтимних місць. Навіть при регулярному використанні не буде відчуття сухості, стягнутості, не з’явиться почервоніння, чи невидима плівка, яка закриває пори та порушує природній баланс.

Обираючи підходяще рішення, зверніть увагу на відгуки тих, хто вже спробував та оцінив засіб. У них можуть підкреслюватися моменти, як швидко та повністю вдається очистити шкіру від бруду, чи є легкий аромат, що залишається, чи густа піна створюється на губці, а також інші моменти, що проявляються у безпосередньому використанні.