У тому, щоб купити сухий душ, зацікавлені туристи, військові та волонтери, які збирають для захисників потрібні для побуту речі на передову, а також люди, які турбуються та доглядають за маломобільними родичами, які прикуті до ліжка, або можуть вставати, проте це дуже фізично важко. Ефективність та комфорт гарантовані у різних умовах використання, особливо тоді, коли немає інших варіантів повноцінно здійснити гігієнічні процедури через такі аспекти:

  • відсутність душової кабінки, ванни чи лазні;
  • немає достатньої кількості води, посуду, щоб її нагріти;
  • пацієнт не пересувається самостійно.

Одноразовий сухий душ та його базові переваги

Продукція, у тому числі українських брендів із позитивною репутацією, забезпечує регулярне підтримання чистоти та гігієни тіла, що важливо для уникнення розповсюдження інфекцій, бактерій, активізації запальних процесів чи, навіть, некрозу тканин. Говорячи про вагомі позитивні фактори такого товару, варто виділити такі:

  • зручність у використанні: достатньо відкрити пакет, витягти губку, рушник, налити незначну кількість води на спонж і почати гігієнічні процедури;
  • к-омфортність – регулюючи температуру води для губки, вдається самостійно створювати потрібні умови для купання;
  • б-езпека – мильний розчин, яким пропитано губку, не висушує та не подразнює епідерміс, підходить для сухої, чутливої, жирної шкіри та може застосовуватися для того, щоб забезпечувати делікатний догляд за інтимними місцями.

Крім відгуків клієнтів, які вже купили та постійно використовують перевірені якісні сухі душі, варто назвати і інші позитивні аргументи в бік того, щоб купити засіб і собі:

  • потрібно всього 50 мл для створення густої, активної піни;
  • завдяки наявному рушнику, можна легко витерти частини тіла від піни, щоб одразу одягнути чистий одяг;
  • забезпечення індивідуальності – один пакет розрахований на одну людину, а при можливості та бажанні можна застосовувати два чи більше, наприклад, окремо кожний для тулубу, ніг, рук;
  • швидке видалення забруднень, поту, а також неприємного запаху на тілі.

Варто підкреслити і те, що активний миючий розчин не формує жирний слід, не забиває пори, тому вдається забезпечити стабільний повітрообмін, нормальний показник рН та мікрофлору епідермісу. Використовувати одноразовий душ можна для сеансу гігієни дитини та дорослого круглий рік, навіть, коли навколо не дуже жарко.

Душ польовий та його недоліки

На ряду із позитивними характеристиками товару та доступною вартістю, є певні негативні моменти, які критично не впливають на популярність товару. Так, серед них можна окреслити такі:

  1. Не варто використовувати постійно, уникаючи повноцінних водних процедур, зокрема, якщо мова йде про догляд за маломобільним пацієнтом, який у зоні ризику появи пролежнів, некрозу тканин.
  2. Не завжди вдається отримати максимально повне відчуття свіжості, як, наприклад, після лазні чи прийняття класичного проточного душу.
  3. У випадку надзвичайно чуттєвої шкіри, можуть виникнути алергічні реакції (почервоніння, подразнення), проте це дуже рідкі випадки і вони швидко минають.

Як бачимо, переваг у туристичного душу набагато більше, ніж недоліків, тому його постійно замовляють, роблячи акцент на гуртові партії.

Одноразовий душ для всього тіла – незамінний для різних життєвих ситуацій

Важливо, що пакування компактне, вага невелика, і тому принципово не буде відчуватися як у рюкзаку на плечах, так і ручній поклажі, яка перевозиться на борту літака. Маючи під рукою засіб, легко помиєте дитину, наприклад, на заправці під час тривалої подорожі, чи у кімнаті гігієни вагону потягу, а, окрім того, зможете самі насолодитися чистотою у таких умовах. Суттєвий плюс – розумна вартість набору, куди входить губка та рушник, щоб стерти із шкіри утворену піну.